Maisy

Naša Maisy je môj vysnívaný pes, nad ktorým som veľa rozmýšľa, veľa sa rozhodovala a veľa zvažovala. Je to moja prvá borderka a zakladateľka našej chovateľskej stanice Mystic Maze. 

Ako veľmi sme ju nechceli, keď sme ju videli prvý krát v jej 2 týždňoch. Celá biela hlava, spod ktorej vytŕčala ružová koža. „Radšej tú druhú!“, zhodli sme sa s manželom cestou domov. Prešli 4 týždne, my sme na návšteve druhý krát, a hľa kto nás víta ako prvý? Kto po nás poskakuje a raduje sa s Peggynky? No preda naša Maisy, tá „biela hlava“, ktorú sme tak nechceli, si nás získala jedným pohľadom vo svojich 6-tich týždňoch. 

Maisy je blázon do loptičiek (pullerov, papekov, tenisákov…) a aport miluje viac ako všetko ostatné. Pred Maisy som si nevedela predstaviť, aké je to mať psa, ktorý odmietne párok, keď je v blízkosti hračka. Teraz už viem. Je to fajn – prvých pár minút, potom je to otrava. Ten pocit pozná každý, koho pes je aportér na profesionálnej úrovni. 

Maisy je prispôsobivá, nekonflitná fena, ktorá je submisívnejšieho rázu, a miluje ľudí a deti. Je to jemná fenka, ku ktorej mi proste sedí prirovnanie princezná. Pohodáčka schopná celý deň behať za loptičkou, alebo sa len tak váľať na tráve a oddychovať. Pozitivita srší z každého jej pohľadu a úsmevu. 

Spolu s Maisy sme zložili skúšku F1, a ďalej sa venujeme rôznym psím trikom a dogdancing. Fandím nám, že sa raz a znovu odvážime a pôjdeme aj do ďalších skúšok. Takisto máme zložené aj skúšky NHAT, teda vlohu pre pasenie.

Základné info

Meno: Be Unique z Amiho dvora

Dátum narodenia: 21.7.2018

Matka: Jacqueline Alkyra

Otec: Ideal Image Z Černobílých

Farba: hnedobiela s pálením

Výška: 48 cm

Bonitačný kód: iim pwml nna / L1 O1 T1 U1

Zdravie

DKK A, DLK 0/0, OCD free

DOV neg 2023

CEA, NCL, TNS, SN, RS, GG, IGS, MDR1 – normal

Skúšky

NHAT

F1

Maisy fotogaléria

Maisy rodokmeň

Maisy rodokmeň

Kontaktujte nás!

Kaly 18, Kaly, 594 55

+420 737 598 355

livi.vancikova@gmail.com