Peggy

Peggy je najstarší člen našej psej „smečky“, ktorý miluje jedlo. Prechádzky, čmuchanie, všetci ľudia a leháro na gauči – to je jej! Nepohrdne psím kamarátom, od toho najmenšieho až po tých veľkých – Peggy nerobí rozdiely. Veď čo jej Boh nenadelil vo veľkosti, prinavrátil v jej charaktere. Sranda pre ňu končí vždy, keď príde dážď a zima (veď to by človek ani psa von nevyhnal – a veruže tomu tak aj je).

Jej príbeh začína 18.1.2013, priamo v našej rodine, kedy sa narodila ako jedno z piatich šteniatok. V tej dobe som ja ani moja rodina o chove psov veľa nevedeli. Psy s PP sme brali ako zbytočné vyhodené peniaze a prežitok tých bohatých. Aj my sme boli jednou z tých rodín, ktoré množia s láskou – „každá fena potrebuje šteniatka aspoň raz za život“ a podobne.

Som veľmi rada, že časy, kedy som súhlasila s podobnými názormi sú na míle ďaleko. Benefity chovu psov s PP naozaj prevažujú nad cenou šteniatok. Prostredie, v akom sa šteniatko nachádza prvé týždne života je kľúčové pre jeho ďalší vývin. Zdravie rodičov na papieri, vylúčenie najčastejších porúch a chôrob, temperament psa. To všetko Vám zaručí len chovateľská stanica.

Aj napriek všetkému, by som avšak nemenila históriu. Peggy je len jedna a je naša. A vďaka tejto histórií sme, akí sme. A z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že pes bez PP stojí v konečnom dôsledku viac ako ten s PP.

Práve s Peggy sme spoločne po presťahovaní do Brna pomaly spoznávali svet psích športov a kynológie. Úplne prvý psí trik, ktorý sme sa spolu naučili bol „Daj labku“. Akonáhle som spoznala čaro tréningu, hlavne jeho najväčší benefit, a to budovanie vzťahu medzi človekom a psom, vedela som, že psy ma budú sprevádzať celým mojím životom.

Peggy fotogaléria

Kontaktujte nás!

Kaly 18, Kaly, 594 55

+420 737 598 355

livi.vancikova@gmail.com